Kommentar til debatten efter valget i juni 2015

Min holdning har alle dage været, at folk må mene, hvad de vil, bare andre ikke dør af det. Men sagen er jo, at de partier og mennesker, som vil holde flygtninge ude og/eller beskære den offentlige sektor og/eller lader hånt om klimaet, de er med til at slå folk ihjel både ude i verden og her. Derfor vil jeg have lov til at være ulykkelig over valget, som befæster en i forvejen inhuman og kortsigtet politik, som afslutter en valgkamp, der i sit snæversyn lige så godt kunne have været en kommunal valgkamp. En valgkamp hvor der blev konkurreret om, hvem der bedst kunne holde flygtninge ude. De 6 mia. kr. der åbenbart er blevet brugt mere på flygtninge i denne regeringstid, blev af blå blok lovet væk mindst seks gange til andre formål, men ingen - heller ikke journalisterne - satte spørgsmålstegn ved de 30 mia. man påtænker at bruge på nye kampfly, ligesom der heller aldrig bliver sagt, at vi ikke har råd til at kaste os ud i nye krigskatastrofer, som igen sender flere mennesker på flugt.

Også jeg ved af egen erfaring at DF-vælgere og andre fra blå blok kan være søde familiemedlemmer og naboer, men det ændrer ikke ved den kendsgerning, at det menneskesyn de repræsenterer er fremmedfjendsk og snæversynet og udgør en trussel for vort land.

Enhver der rejser ud i verden vil opleve, hvordan Danmarks image har ændret sig, hvor man tidligere kunne blive stolt af den måde andre omtalte landet på - og måske syntes at de næsten var for venlige, så er det i dag kendt i verden, at vi er blevet et lille xenofobisk krigsførende land.

Det vil jeg have lov til at begræde, uden at det skal kaldes arrogant og lignende.